Bel Direct

Alle witgoedmerken, snelle service!

Witgoed Reparatie Bedrijf Ron Buitenhuis heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de witgoed-branche.

Na de middelbare school afgemaakt te hebben in 1978 ben ik toendertijd bij een bekend bedrijf in de dorpskern Berkel en Rodenrijs gestart als leerling-monteur voor klein huishoudelijk apparaten. Tevens heb ik ook service verleend in bruingoed, zoals: Tv’s en Video’s en Stereo-installaties en het installeren, afstellen bij particulieren. Ook waren er toen nog eigen antenne installaties op daken en in huizen die hersteld en vervangen moesten worden dat zowel gebeurde bij particulieren als bij bedrijven.

Maar toch ging de interesse meer uit naar het witgoed en ik begon in 1980 bij hetzelfde bedrijf als witgoed monteur huis aan huis service te verlenen.

Uiteindelijk kreeg ik de leiding om de service van de witgoed-afdeling in goede banen te leiden bij de werkgever.

Toen het bedrijf (werkplaats en winkel) in 1999 de deuren sloten, vanwege pensioenleeftijd van de werkgever, was ik direct aansluitend als zelfstandige/ eenmansbedrijf doorgegaan met de witgoed-service en ik doe dat nog steeds met veel plezier.

“Klant is altijd koning”, wat er ook gebeurt, was een van de bekendste kreten van de vroegere werkgever die ik met de paplepel ingegoten kreeg.

Vandaar dus ook de drie sterke punten die ik geleerd heb:

  1. Klant is koning
  2. Flexibiliteit, wat ook de omstandigheden zijn, er is altijd een oplossing
  3. Service om de hoek
Ron Buitenhuis

Openings tijden:

Maandag: 8.30 - 18.00

Dinsdag: 8.30 - 18.00

Woensdag: 8.30 - 18.00

Donderdag: 8.30 - 18.00

Vrijdag: 8.30 - 18.00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten